Vantaan Luonnonystävät
Ratatie 2, 01300 Vantaa

Puhelin: 050 407 2969
Sähköposti: toimisto@valu.fi

ETUSIVU

YHDISTYS

AJANKOHTAISTA

LUONTOKERHOT

LUONTOLEIRIT

SÄHKÖPOSTILISTAT

T-PAIDAT

UPEAT VALUN SAMMAKKOPAIDAT NYT MYYNNISSÄ!

 


Jos VaLuRAUTAA 09 jäi väliin tai et siellä muistanut hankkia itsellesi uutta ja ainutlaatuista VaLun "Che Frog" -T-paitaa, niin nyt on mahdollista korjata tilanne!

 

VaLun käsinvärjätyt ja -painetut T-paidat ja kangaskassit herättävät huomiota missä liikutkin. Lasten ja aikuisten paitoja ja kangaskasseja saa sammakkologo-painatuksella, aikuisten paitoja myös rajoitettu erä VaLuRAUTAA-painatuksella.

Paidat ja kassit on solmuvärjätty ja painettu käsin - kahta täysin samanlaista ei ole! Paidat ovat väriltään vihreän eri sävyjä sinivihreästä oliivin- ja tummanvihreään. VaLuRAUTAA -paitoja saa myös mustana. Kasseja on tällä hetkellä vihreitä, violetteja ja purppuranpunaisia.

Paidat ja kassit kestävät konepesun 40 asteessa. Yllätysten välttämiseksi suosittelemme kuitenkin pesemään tekstiilit pari kertaa erillään.

Paitoja löytyy aikuisten kokoina S-XL ja istuvampina ladyfit-malleina S-L. Lasten koot on mitoitettu 6-12-vuotiaille. Jos kaipaat  istuvampaa paitaa, isompi lasten T-paita käy myös s-m-kokoisille aikuisille.

Hinnat

Aikuisten paidat 10 e
Aikuisten ladyfit-paidat 12 e
Lasten paidat 8 e
Kangaskassit 5 e

Paitoja voi ostaa toimistolta, mutta kannattaa soittaa etukäteen! Paitoja voi ostaa myös toimintailtojen
yhteydessä. Voit myös sopimuksesta tilata paidan kotiisi, jolloin toimituskulut lisätään hintaan.

 

Tilaa puhelimitse tai sähköpostilla:

 

p. 050-4072969

e-mail: toimisto@valu.fi